Kıbrıscıkspor U18 takımı, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen U-18 Türkiye Şampiyonası grup aşamasında aldığı sonuçlarla ikinci tura kalmayı başarmıştı.

Haber: Servet Gökçek

Ankara Kavaklıdere, Ankara Yenimahalle, Bartın Gençlergücü, Düzce Pırpırspor, Eregli Demirspor’un bulunduğu grupta ilimizi temsil eden Kıbrıscıkspor şampiyon olarak ikinci tura kalmayı başardı.

İkinci tur müsabakaları ise18-21 Mayıs tarihinde Yalova ilinde yapılacak Bu turda ise Kıbrıscıkspor’un rakipleri, İstanbul Bayburt 1918 Fk, İstanbul Kartalspor, Kırklareli Lüleburgaz Atletikspor, Kocaeli Güneşspor, Sakarya Harmanlıkspor oldu. Kıbrıscıkspor bu grupta da şampiyon olması durumunda son 4 takımın yer alacağı Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanacak.

Bolu’ daha önce ikinci tura kalma başarısını U-18 ve U-17 liglerinde iki kez gösteren tek kulüp olan Kıbrıscıkspor bu sefer Türkiye Finallerine hedefliyor.

Ayrıca tamamlanan liglerin hepsinde şampiyon olan Kıbrıscıkspor bu sezon U-14 liginde şampiyon olarak Eskişehir'de, U-16 liginde ise şampiyon olarak Zonguldak ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etti.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ