KİM HAKLI?

Abone Ol

Geçmiş haftalardaki iyi mücadeleye rağmen gelmeyen gollerden sonra Menemenspor maçında da beklenti Boluspor'un iyi oynayacağı yönündeydi fakat ilk yarısı hüsran oldu.

Kazanamamanın getirdiği stres futbolcuların güvenini kırmış görüntüsü vardı.

Telaşlı ve aceleci oynama isteği sonuca gitmeye engel oldu. Bu süreçte sahada oyunu domine edebilecek, liderlik yapacak bir komutanı hala göremiyoruz.

İkinci devre Reha hoca tüm riskleri alarak oyuncu değişikliğine giderken Ali Keten sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yine de değişiklikler yapıldı, gol geldi.

Gol yollarında üretilen pozisyonlar çok cömertçe harcanıyor, lig sonunda bu pozisyonlar umarım aranmaz.

Futbolda galibiyetler kadar, puan kaybetmelerde olağan ama sezon sonunda Boluspor'un alt sıralarda ligi bitireceğini düşünenler için muhtemel düşme adaylarından gösterilen rakipten alınan 3 puan daha da önem teşkil etmekte.

Maç esnasında Reha hocanın istifasını isteyen ve Reha hocaya destek verenler mevcuttu.

Camia ikiye bölünmüş durumda; iyi futbol oynayıp sonuç elde edilemediğini fakat illa ki galibiyetlerin geleceğini düşünenler ile mevcut teknik heyet ile alt sıralardan kurtulunamayacağını düşünenler.

Ligin devre arasına kadar karşılaşılacak rakiplerin kalbur üstü tabir edilen nitelikte olması ve kolay galip gelebilmeleri Reha hocanın koltuğunu tehlikeye atabilir.

Galip gelinen bir maçta teknik heyetin istifasının istenmesi ya işlerin iyi gitmediğini ya da teknik heyeti istifaya davet edenlerin tabloyu hatalı değerlendirdiğini gösteriyor. Gelecek kimi haklı gösterecek, bekleyip göreceğiz.