30 Mayıs 1994’te yayın hayatına başlayan Köroğlu TV 28. yaşını, yayın hayatına 31 Mayıs 2004 tarihinde başlayan Köroğlu Gazetesi, bugün 18. yaşını kutluyor. Bugün; dünden aldığımız güçle, yarına emin adımlarla…

HABER: ASLI AKIŞ

Çağımızda çıkar değişkenlerinin fazlalığına rağmen ilkelerini asla değiştirmeyen ve 30 Mayıs 1994 yılında kurularak kesintisiz 28 yıldır yayın yapan televizyonumuzun kuruluş yıldönümü izleyicilerimize; 31 Mayıs 2004 yılında kurularak kesintisiz 18 yıldır yayınlanan gazetemizin kuruluş yıldönümü okuyucularımıza kutlu olsun.

28 yıl TV, 18 yıl boyunca aralıksız bir gazeteyi yayınlayıp, yaşatmak büyük bir özveri gerektirir.

31 Mayıs 2004 tarihinde kurulan günlük gazete olarak 18 yıldır Bolu’ya ve ilçelerimize, tarafsız, dürüst, ilkeli, şeffaf yayıncılık anlayışı ile hizmet etmeye gayret gösteren Köroğlu Gazetemizin 18 yılı geride kaldı.

28 senelik televizyon, 18 senelik gazete geçmişimizle doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışımızla; kalemlerimiz, fikirlerimiz, tecrübemiz ve özverimizle sokağın sesi, yüreği ve vicdanı olarak yürüdüğümüz bu yolda ışık tutmaya devam ediyoruz. Haberin hayatın gündelik ilişkilerinin içinde saklı olduğunu bilen bunun için gelen haber ve bilgi paylaşımlara özel bir önem veren bir gazetecilik yaptık, yapmaya çalışıyoruz.

30 Mayıs 1994 yılında itibaren Bolu’da yerel televizyon olarak Bolululara hizmet verdiğimiz Köroğlu TV yine 31 Mayıs 2004 yılında ise bünyesine Köroğlu Gazetesi’ni kattı. Köroğlu Gazetemiz halen Bolu’da günlük resmi ilan alan 3 gazeteden biri olmakla beraber Köroğlu TV tek yerel kanaldır.

18 yıldır insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görevi üstlenerek Bolu’nun sesi olmuş yerel gazetemiz ve 28 yıldır kesintisiz yayın hayatını sürdüren televizyonumuz başarısını tüm çalışanlarıyla sürdürmeye devam ediyor.

Yayın hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, başarıyı gelenek haline getiren; Bolu’nun gelişimine katkı sağlayan, daima hakkın, haklının yanında yer alan ve Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetemizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Kurucusundan sahibine, yazı işlerinden muhabirine, dağıtıcısından matbaa personeline kadar bütün emekçileriyle,  “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”.

İlk günkü heyecanla, gazetecilik meslek ilkelerine uyarak çalışmaya devam ediyoruz.

Editör: TE Bilisim