Kratyalılar Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Aydoğmuş, Gerede’nin Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Yeniçağaspor ile karşılaşacağı maç öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Aydoğmuş, herkesi Pazar günü saat 15:00’te Bolu Atatürk Stadyumu’na davet ederek takımı ve ilçeyi desteklemeye çağırdı.

Haber Merkezi

Maçta sahada mücadele eden futbolculara her zamanki gibi Geredespor taraftarları, arma sevdalısı, memleket sevdalısı tüm sporseverlerin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Aydoğmuş, seyirci avantajını kullanarak mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Kratyalılar Taraftar Grubu Başkanı, hedefledikleri galibiyeti alarak Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı amaçladıklarını da ekledi.

Aydoğmuş, “Mesele memleket meselesi” diyerek, Gerede’nin başarısı için tüm sporseverlerin desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Taraftarlara verilecek destekle takımın hedefine ulaşacağına inandığını belirten Aydoğmuş, Pazar günü Bolu Atatürk Stadı’nda buluşmak dileğinde bulundu ve Kratyalılar Grubu adına tüm arma sevdalısı arkadaşlarına şimdiden destekleri için teşekkür etti.

gerede-5

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ