Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Belediye Meclis üyesi Fatih Silin, Bolu Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk oturumu dilek ve temenniler kısmında söz alarak Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesinde yapılan boyama çalışmalarını eleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz aylarda Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi üzerinde renklendirme çalışması yapıldı. Aradan geçen sürede boyalar zeminden silinmeye başladı. Konu MHP Belediye Meclis üyesi Fatih Silin tarafından gündeme getirildi. Silin, yapılan boyaların kısa sürede bozulduğunu belirterek Başkan Özcan’a nasıl bir çalışma yapacaklarına dair soru yöneltti.

ORTAYA ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ ÇIKMIŞ”

Caddede oluşan görüntünün kötü olduğuna vurgu yapan Silin; “Belediye olarak geçtiğimiz günlerde İzzet Baysal Caddesinde boya çalışması yapıldı. Gördük ki, kısa sürede boyalar bozulmuş ve ortaya çirkin bir görüntü çıkmış. Bu boyanın kalitesizliğinden mi, yoksa yanlış bir uygulamadan mı kaynaklanıyor? Vatandaşlarımızda bu konuda şikayette bulunuyor. Bundan sonrası için caddede nasıl bir çalışma düşünüyorsunuz? Yeniden mi boyanacak?” şeklinde konuştu.

“MAYIS AYINDA CADDE YENİDEN BOYANACAK”

Fatih Silin’in konuşmasının ardından Başkan Özcan’da açıklamada bulunarak;  “Aslında o bayalar deneme amaçlı yapıldı. Hava şartları da kötü olunca kısa sürede bozuldu. Bizim temizleme aracımızda caddede temizleme yapınca, aracın temizleme fırçaları sert olunca boyayı kaldırdı. Ama o boyalar için bir ödeme yapılmadı. Mayıs ayında cadde yeniden boyanacak. Firma bize 3 yıl garanti verdi. İnşallah öyle olur” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim