Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk HastalıklarıOrtopedi ve Beyin Cerrahi alanlarında “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti devam ediyor.

HABER: Ebru Buket Dönmez

Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge üzerine, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde pandemi sürecinde yaşanan yoğunluğu azaltmak için bazı branşlarda hafta içi 17:00-20:00 saatleri arasında gece poliklinik hizmetleri verileceğini duyurdu.

Muayene olmak isteyen ancak kendi çalışma saatlerinin uymaması nedeniyle fırsat bulamayan hastalar  “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti ile Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Ortopedi ve Beyin Cerrahi alanlarında açılan polikliniklerde muayene olabiliyorlar.

Hasta yoğunluğunda önemli bir azalma sağlayan “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti vakit açısından birçok hasta için de avantaj sağlıyor. İlk etapta halkın talepleri doğrultusunda hareket ederek Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk, Ortopedi ve beyin Cerrahi branşında hizmet vermeye başlayan uygulamanın ilerleyen dönemlerde diğer branşlarda da uygulanması bekleniyor.

ŞUBAT AYI AKŞAM POLİKLİNİĞİ LİSTESİ AÇIKLANDI

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi kurumsal hesaplarından yaptığı paylaşım ile Şubat Ayı Akşam Polikliniği Listesini duyurdu. Yapılan duyuruda, “Hafta içi akşam 17:00- 20:00 saatleri arasında Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk, Ortopedi ve Beyin Cerrahi branşında “Mesai Dışı Poliklinik" hizmetimiz devam etmektedir. Hastalarımız polikliniklerde muayene olabilmek için Mhrs182 hattı'nı arayarak www .mhrs.gov.tr adresinden hastanemizin   https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alabilirler. Özverili çalışmalarından dolayı fedakar sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim