Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemden düşmeyen Cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Seçim tarihi mevsim şartlarına göre biraz öne çekilebilir. Belki tarihi biraz öne çekerek güncelleyebiliriz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirmelerde bulundu.  Erken seçim tartışmaları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net açıklamalar geldi.

“SEÇİM TARİHİNİ GÜNCELLEYEBİLİRİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerin daha erken yapılabileceğine işarete ederek; “Sizlerle birlikte tüm milletimizin büyük umutlar ve heyecanlarla girdiği 2023 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. Kuruluşumuzun 21,5 yılını ve iktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın da eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki biraz öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Milletin kurduğu, iktidara getirdiği ve her mücadelesinde yanında yer aldığı bir siyasi teşekkül olarak tarif ettiğimiz AK Parti'nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak öncelikle bizlerin, buradaki heyetin sorumluluğundadır.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim