Bolu Belediyesi tarafından Berat kandili nedeniyle mezarlıklarda okutulan hatim duasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da mezarlıktaki programa katıldı.

Berat Kandili dolayısıyla Bolu’da her yıl olduğu gibi bu yılda mezarlıklar doldu taştı. Binlerce kişi gün boyu devam eden yağmurlu havaya rağmen mezarlıklara akın ederek, hayatını kaybeden yakınları için dua etti.

2 MEZARLIKTA KANDİL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Berat Kandili nedeniyle Bolu Belediyesi Mezarlıklar Birimi tarafından iki mezarlıkta hatim duası okutuldu. Şehitler ve Çığırtkanlar mezarlıklarda ikindi namazı sonrası düzenlenen kandil programına halk yoğun ilgi gösterdi.

YILMAZ VATANDAŞLARIN KANDİLİNİ KUTLADI

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da her yıl olduğu gibi Şehitler Mezarlığında düzenlenen programa katıldı. Kandil programında halkın yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, Hatim duası öncesi vatandaşların kandilini kutlayarak ebediyete intikal eden aile büyüklerinin kabrini ziyaretti. Yılmaz, daha sonra ise kalabalıkla birlikte Kuran-ı Kerim tilaveti dinledi.

BELEDİYEDEN HALKA YEMEK İKRAMI

Hatim duası sonrası Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her iki mezarlıkta da vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Editör: TE Bilisim