Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı İsmail Akgül, “Gerçekleştirilmesi en zor projeyi Bolu’da başaracağız.  Sizlerle birlikte. Bizim en büyük projemiz Bolu’ya samimiyeti getirmek olacak, Bolu’da milletvekilinin nasıl çalışması gerektiğini ispat edeceğiz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye Kamu-Sen Bolu Şubesi tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İlçe Başkanı Hakan Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı İsmail Akgül, sendika temsilcileri ve davetliler katıldı. Programda Türkiye Kamu Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Şuayip Deniz Demir yer aldı.

“İLİMİZDEKİ 54 YILLIK HASRETİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Kahvaltı programında konuşan İl Başkanı Durak, “Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde de koşulsuz şartsız, seçilmiş hükümetin yanında olmuş, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durmuştur. Bizler artık ödüllendirilmek istiyoruz. İlimizdeki 54 yıllık hasreti bitirmek istiyoruz. Milliyetçi – Ülkücü hareket her daim yüce Türk milletinin hizmetkârıdır. İnşallah 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisine vekilimizi, vekillerimizi gönderdiğimizde de Milliyetçi Hareket Partisinin seçilmiş vekilleri Bolu’nun hizmetkârı olacaktır. Sizlerin hizmetkârı olacaktır. Bunu siyaseten değil samimiyetimle söylüyorum ve söz veriyorum” dedi.

“MİLLETVEKİLİNİN NASIL ÇALIŞMASI GEREKTİĞİNİ İSPAT EDECEĞİZ”

Bolu’ya samimiyeti getireceklerini ifade eden Milletvekili Adayı Akgül, “Bizim en büyük hedefimiz şu, gerçekleştirilmesi en zor projeyi Bolu’da başaracağız.  Sizlerle birlikte. Bizim en büyük projemiz Bolu’ya samimiyeti getirmek olacak, Bolu’da milletvekilinin nasıl çalışması gerektiğini ispat edeceğiz. Sizler yarın oy verdiğinizde veya bizlere oy vermesine vesile olduğunuz kişilere de şunu söyleteceğiz, ‘İyi ki Milliyetçi Hareket Partisine oy vermişiz.’ Hep Allah rızası için mücadele ettik. Ben de kamu kurum ve kuruluşlarında belki çeşitli sıkıntılara, baskılara maruz kalarak mücadeleler ettik ama yılmadık, buradayız, yıkılmadık buradayız. Milliyetçi – Ülkücü hareketin neferi olarak yüzde 3 aldığımızda da Ülkücü duruşumuzu gösterdik, yüzde 18 aldığımızda da Ülkücü duruşumuzu gösterdik. Bir milletvekilliğimiz olsa da biz her türlü mücadelede sizinle varız, milletvekilimiz olmasa da varız” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE