10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle MHP Bolu İl Teşkilatı, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç ve beraberindeki partililerin gerçekleştirdiği ziyarete Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve basın mensupları da katıldı.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıktan sonra 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında konuştu. Başaran; “Adaylarımız, özellikle seçilmiş adaylardır. Adaylarımız bulundukları bölgede ‘şu kadar oy alsın’ hedefi ile seçilmiş adaylar değil, ‘belediye başkanlığını kazansın’ diye seçilmiş adaylardır” ifadelerini kullandı.

“12 BELEDİYEYİ DE KAZANACAĞIZ”

Bolu’daki 12 belediye de talip olduklarını söyleyen MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, “12 belediyeyi de kazanacağız, Bolu halkı buna inansın” dedi. Başaran; “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’de çok büyük bir yükseliş içerisindedir. MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin 17-25 Aralık’tan ve 15 Temmuz’dan bu yana sergilemiş olduğu o mükemmel duruş, Türk milletinin geleceğini düşünerek yaptığı girişimler bunun göstergesidir. Bu yükselişi, aynı şekilde Bolu’da da devam ettirmek istiyoruz. 12 belediyenin hepsine talibiz ve 12 belediyeyi de kazanacağımıza inanıyoruz. MHP, özellikle Bolu’da, bu dönem belediye başkanlığını kazanacak.

Daha önce 3 dönem CHP’ye fırsat verildi, bir hizmet yaptılar. Ardından 3 dönem de Ak Parti’ye fırsat verildi ve onlar da hizmet yaptılar. Artık, MHP ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışını Bolu’ya getirmenin zamanı geldi. Belediye Başkan adayım İbrahim Doğan ile Bolu’da, ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Bolu halkının da buna inanması istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim