Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsa Erdem ve Millet Partisi Bolu Birinci Sıra Milletvekili Adayı Latif UralKöroğlu TV Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen’i ve Köroğlu Gazetesi’ni ziyaret etti. Erdem; “Tüm sorunlarımızın çözümü için oy pusulasında1. Sıradaki Millet Partisini desteklemeye, ileri, güçlü ve mutlu Türkiye için birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz. Türk milleti umutsuzluğa kapılmasın. Millet partisi Türk milletinin sigortasıdır” dedi.

Haber: Aslı Akış-Burhan Yeşiltaş

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsa Erdem ile Millet Partisi Bolu 1'nci sıra milletvekili adayı Latif Ural Köroğlu TV Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş’ı ziyaret etti.

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsa Erdem, Millet Partisi’nin “Her Zaman Adalet, Her Yerde Adalet, Herkes İçin Adalet” sloganıyla seçimlere girdiğini vurgulayarak partisinin projelerinden bahsetti.

Erdem, Millet Partisi, Türkiye’nin en köklü partilerinden olduğuna dikkat çekerek; “Rahmetli Mareşal Fevzi Çakmak’ın kurmuş olduğu yine Aykut Edibali’nin devam ettirdiği bir partidir. Edibali rahmeti rahmana kavuştuktan sonra bugünde partimizin genel başkanı kahraman, çilekeş, bilgili Genel Başkanı Cuma Nacar’dır. 1.5 yıldır Cuma Nacar Genel Başkanlığında partimizi devam ettiriyoruz.” dedi.

“ADALET OLMAZSA HİÇBİR ŞEYİ TESİS EDEMEYİZ”

Türkiye’nin en büyük problemini “adaletsizlik” şeklinde nitelendiren Erdem; “Türkiye’nin hali ortada en büyük problem adaletsizlik. Herkes için adalet, Her zaman adalet diyoruz. Adaletsiz hiçbir şeyin olmayacağını herkesin bilmesi lazım. Tarihsel açıdan da baktığımız zaman Resulullah, Mekke’de zulüm görmeye başladığında ashabını Habeş’e dindar bir kral olarak göndermiyor. Adaletli bir kral olarak gönderiyor. Adalet olmazsa hiçbir şeyi tesis edemeyiz. Önce adaleti tesis edeceğiz. Ülkemizin elbette problemleri var. Ama üstesinden gelemeyecek hiç bir problem yok. Yeter ki samimi ve dürüst olunsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Türk milletini ancak Türk milletinin azim ve kararı” kurtarabilir. Biz okyanus ötesinden, İngilizlerin sermaye babalarından veya oranın tefecilerinden para bulduk diye sevinerek Türkiye’yi kat-i suretle ilerletemeyiz. Türkiye daha kötü çöküşe doğru gidiyor” şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLETİ UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN”

Millet Partisini Türk Milleti’nin sigortası olarak aktaran Erdem; “Biz Millet Partisi olarak Türkiye’nin iki kutuplu ittifakı da Türkiye’ye bir kefen hazırlamakta olduğunu savunuyoruz. Adalet sadece sözde var. Ama özde hiç adalet yok. İki ittifakta da bunu göremiyoruz. Cumhur İttifakının Türkiye idaresinde de bunu göremiyoruz. Türkiye’nin problemlerini halledeceğiz. Rahmetli Edibali on binlerin üzerinde kadro yetiştirdi. Ülkemizi, insanlığı, dünyayı iare edecek kapasitede yetiştik. Önce Türkiye’yi sonra İslam alemini sonrada insanlığı kurtaracak projelerimiz var. Türk milleti umutsuzluğa kapılmasın. Millet partisi Türk milletinin sigortasıdır.” diye konuştu.  

“PARTİMİZİN LOGOSU OY PUSULASINDA 1. SIRADA”

Millet Partisi Bolu 1'nci sıra milletvekili adayı Latif Ural, dürüst ve adaletli siyaset anlayışına vurgu yaparak; Bolu’nun Mengen ilçesinde doğdum. Bu bölgenin insanıyım. O yüzden milletvekili adayı oldum. Millet Partisi’nin rahmetli genel başkanımız Aykut Edibali vasıtasıyla 1970’li yıllara dayanan geçmişi var. Partimizin logosu oy pusulasında 1. Sırada. Vatandaşlarımız ilk sırada gördüğü anda mührünü basacaktır. Takdir vatandaşımızındır. Adaletli, samimi, dürüst olmayan insanların akıbetinin çöp sepeti olduğu ortadadır. Dürüst, adaletli siyaset anlayışını ortaya koymak istiyorlarsa milletimiz er geç bunu değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: Ebru Buket EKE