Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, Bolulu vatandaşlar için hizmet edeceğinin altını çizerek, “Allah’ın izniyle Bolu’dan da en azından 1 milletvekilini Meclise taşıyacağız” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Köroğlu TV’de yayımlanan Seçim 2023’ün konuğu, Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın oldu. Gündeme ve siyasete ilişkin mesajlar veren Baskın, milletvekili olarak vaatlerinden bahsetti. Baskın, Bolulu vatandaşlara da seslendi.

“1 MİLLETVEKİLİNİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ”

Bolu’dan bir milletvekili çıkaracaklarını belirten Baskın, “Sahada da bize çok güzel dönüşler oluyor, gittiğimiz yerlerde. İnanıyorum ki hayırlı bir sonuç çıkacak her şeyden önce. Sandığa da yansıyacağını umuyorum inşallah. Mecliste olacağız. Mecliste ne kadar olacağız, onu konuşacağız sadece. Ama Mecliste olacağımızla ilgili hiç şüphemiz yok. Bolu Mecliste olacak mı, Allah’ın izniyle Bolu’dan da en azından 1 milletvekilini Meclise taşıyacağız. Bu konuda da hiç şüphemiz yok. Halkımıza güveniyoruz” dedi.

“FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ, PARTİ TUTMAYALIM”

Milletvekili seçerken, vatandaşlardan dikkatli olmalarını isteyen Milletvekili Baskın, “Özellikle ülkemizi yönetecek yöneticiler seçeceğiz. Onun için ince eleyiniz, sık dokuyunuz. Seçeceğiniz yöneticilerin geçmişine, gelmişine, soyuna, eylemleriyle birliği var mı? Yani bu ülkenin faydasına mı çalışır, zararına mı çalışır? Futbol takımı tutar gibi, parti tutmayalım. Bolu halkımıza kim faydalı olacaksa, Bolu’muza milletvekili olarak seçelim ve Bolu’muza hizmet etsinler” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜM ÜRETMEK NOKTASINDA AZAMİ GAYRETİ GÖSTEREN BİR KARDEŞİ OLACAK”

Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için gayret edeceğinin altını çizen Baskın, “İsteyen kardeşine ulaşsın, gelsin Ankara’da gazi Mecliste kardeşine derdini sıkıntısını söylesin, çözüm üretmek noktasında azami gayreti gösteren bir kardeşi olacaktır. Bolu’nun evladı olacaktır ve Boluluları kardeşinden öte, kardeşi gibi seven bir arkadaşı olacaktır. Derdini, sıkıntısını çözmek için gayret gösterecektir ama inşallah dertleri de olmasın her şeyden önce, sıkıntıları da olmasın. Türkiye Büyük Millet Meclisinde çayımızı, kahvemizi içelim, sohbetimizi yapalım ve birbirimizden helallik alalım. Biz böyle bir insanız, böyle yetiştik. Biz böyle bir insanız, böyle yetiştik. Bizlere oy veren, vermeyi düşünen kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. 15 Mayıs sabahında Bolu’nun evladı bir kardeşlerini Mecliste göreceklerine canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE