AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır başkanlığında Dilekçe Komisyonu üyeleriyle birlikte İrlanda’nın başkenti Dublin’e gitti.

Haber: Aslı Akış

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır beraberinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve komisyon üyeleri İrlanda’nın Başkenti Dublin’e giderek bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, dilekçe Komisyonu Heyetiyle ilk olarak İrlanda Parlamentosu Kamusal Dilekçeler Karma Komisyonu Başkanı Sn.Martin Browne'yi ziyaret etti. Heyet burada,  komisyonların çalışmaları konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Parlamento çalışmaları konusunda bilgi ve tecrübe paylaşımı amacıyla TBMM Dilekçe Komisyonu Heyeti olarak İrlanda'nın başkenti Dublin'e ziyaret gerçekleştiren heyet Büyükelçi Hakan Olcay'a da ziyarette bulundu.

Büyükelçilik ev sahipliğinde Dublin’de yaptığı temaslarda İrlanda’da yaşayan Türklerde bir araya gelen Aydın ve komisyon üyeleri istişarelerde bulundu, Türklerin İrlanda’da ki durumu ve yaşamları hakkında da bilgiler aldı, onların taleplerini ve görüşlerini dinledi.

Editör: TE Bilisim