Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 17-19 Mart 2023 tarihleri arasında Kony’da gerçekleştirilen İstiklal Marşının Kabulü ve Trap-Skeet Bahar Kupası Yarışmasında Bolulu sporcumuz Çiğdem Özyaman Özenir, gümüş madalya kazandı. Özenir aldığı dereceyle, milli takım baraj puanını alarak tekrardan milli takıma katıldı. Milli sporcu yine gurur kaynağımız oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2023 faaliyet programında yer alan İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Bahar Kupası Skeet Yarışmaları Konya-Karatay Saraçoğlu Atış Poligon’unda yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Bolulu milli sporcumuz Çiğdem Özyaman Özenir, alanında gümüş madalya alarak tekrardan milli takıma katıldı.

12 ilden toplam 69 sporcunun katıldığı yarışmalarda yıldızlar, gençler, büyükler ve veteran kategorilerinde sporcular birincilik için kıyasıya mücadele etti.

3 gün süren atışlarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu KKTC Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanı Ali Akgürcü ve Konya Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz tarafından verildi.

çiğdem-özyaman-özenir (3)çiğdem-özyaman-özenir (2)çiğdem-özyaman-özenir (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ