Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi mezunu resim iş öğretmeni Zerrin Gürcan Uyman'ın her yıl düzenledği resim sergisi düzenlendi. Sergiye Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, öğrenciler ve veliler de katıldı.

Haber: Huri Afacan

Zerrin Gürcan, bireysel olarak farklı yaş gruplarındaki 5-16 yaş arasındaki öğrencilere resim dersleri vermekte. Sergide toplamda 30 öğrencinin eserleri yer aldı. Serginin açılışı törenle yapıldı. 10 Haziran Cumartesi günü akşam saat 18.00'a kadar Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gezilebilecektir.

Zerrin Gürcan Uyman'ın sergisi, Bolu Belediyesi'nin kültür ve sanata verdiği destekle birlikte, genç yeteneklere yönelik önemli bir platform sunmakta. Serginin açılışına katılan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve diğer katılımcılar, genç ressamları tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Sanatseverler ve ilgilenen herkes, Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde düzenlenen sergiyi 10 Haziran Cumartesi günü akşam saat 18.00'a kadar ziyaret edebilirler.

sergi (8)~1sergi (7)~1sergi (5)~1sergi (6)~1sergi (4)~1sergi (2)~1sergi (3)~1sergi (1)~1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ