Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin en işlek caddesinde drone destekli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimleri sıklaştırıldı, maske denetimi yapıldı. Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da denetimlere katılarak, ekiplere kolaylıklar diledi.

Haber: Oğuzhan Eke

Sağlık Bakanlığınca açıklanan haftalık verilere göre, kentte 11-17 Eylül'de her 100 bin kişide vaka sayısı 310,99 olarak kayıtlara geçti. Kovid-19 vakalarının önüne geçmek için denetimleri sıklaştıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, maske, mesafe ve hijyen kontrolü yaptı.

Farklı şubelerden ekipleri yer aldığı denetimde, Yunus Ekipleri, “Koronavirüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor. Sizlerin toplumumun sağlığı için lütfen maskelerimizi ikametlerimiz dışındaki her yerde ağız ve burunu kapatacak şekilde kullanmaya özen gösteriniz. Duyarlılığınız için teşekkür eder, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü olarak iyi günler dileriz” anonsu yaparak, vatandaşları maske takmaya davet etti.

MASKE DAĞITILDI

Denetimler sırasında maske takmayan vatandaşlar tek tek uyarıldı. Maskesini burnunun altında ya da çenesinin altında tutan vatandaşlardan, maskelerini burunlarını kapatacak şekilde takmaları istendi. Aynı zamanda maskesi olmadığını belirten vatandaşlara, polis ekipleri yanlarında getirdikleri maskelerden verdi.

MÜDÜR AKSOY DA DENETİME KATILDI

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da denetimler sırasında cadde üzerinde beraberindekiler incelemede bulundu. Aksoy, denetimlere katılan polislere kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim