Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a yoğun ilgi gösteriyorlar. Özellikle Kamerun, Nijer, Senegal, Gine gibi resmi dili Fransızca olan Afrika Kıtası Ülkelerinin öğrencileri, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı abileri olarak görüyorlar.

Gerek okul gerekse Bolu'da yaşadıkları en ufak bir sorunda AK Parti İl Başkanının kapısını çalan Afrikalı öğrenciler, evlerinden uzakta binlerce kilometre mesafede, hiç tanımadıkları bir ülkede kendileriyle, kendi dilleri Fransızcayla konuşan, aileden biri gibi ilgilenen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a teşekkür ediyorlar.

Abant İzzet Baysal Üniversitesinde eğitim gören Senagalli Muhammed Atıf geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Doğanay'ı ziyaret ederken, ilimizde bir kafede okul saatleri dışında garsonluk yapan Kamerunlu Yusuf'un da çalıştığı kafede karşılaştığı AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın ayaküstü yaptığı Fransızca sohbet, etraftakiler tarafından ilgiyle izlendi.

 

Editör: TE Bilisim