Okulların açılmasına 1 hafta kalan öğrenciler için okul alışverişi telaşı başlarken, okul kıyafetleri satan Erol Yılmaz ise  “Bu seneki fiyatlar ile geçen sene ki fiyatlar arasında yüzde iki yüzlük bir artış var.” dedi.

Haber: CANSU GÜRZ

Okulların açılmasına az bir zaman kala çarşıda yoğunluk arttı. Okul ihtiyaçları için alışverişe çıkan öğrenciler ve velilerin ilk durağı okul kıyafetleri satılan dükkânlar oldu.

Yukarı Çarşı’da bulunan dükkânında okul kıyafetleri satan Erol Yılmaz Satışların geçen seneye oranla arttığını, fiyatların da çeşitli sebeplerle yüzde 200 arttığını kaydetti.

“VATANDAŞLAR BİZE KIZIYOR AMA BİZ ARACIYIZ”

Erol Yılmaz geçen sene pandemiden dolayı satışların durgun olduğunu ancak bu sene satışların arttığını anlatarak, “Bu seneki fiyatlar ile geçen sene ki fiyatlar arasında yüzde iki yüzlük bir artış var. Fiyatlar çok yükseldi tabi bunlar da veliler biraz zorlanıyor açıkçası ama bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz tabi velilere. Satışlarımız geçen seneye göre biraz daha arttı çünkü geçen sene pandemiden dolayı biraz eksikti bu sene pandemi bittiğinden dolayı biraz daha fazla oldu satışlar. Şu an her şey gayet iyi gidiyor. Güzel her şey son bir haftamız kaldı, bitirmek için uğraşıyoruz şu anda ürünleri. Vatandaşlar bize kızıyor ama biz aracıyız yani sonuçta bunu İstanbul’dan alıyoruz getiriyoruz. Biz sadece aracı kurum olarak çalışıyoruz, yani müşteri ile toptancı arasında aracı olarak çalışıyoruz. Tabi onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Yardımcı da oluyoruz ürünlerimiz de zaten çok az bir şey kaldı bitirmek için uğraşıyoruz artık son bir haftamız bitirip ondan sonra kışlık sezona başlayacağız.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim