CHP Milletvekili Aday Adayı Rasim Özdemir, yaşanan depremler sonrası, 18 Mart tarihinde yapacağı adaylık tanıtım toplantısını ileri tarihe ertelendiğini duyurdu.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da ard arda yaşanan depremler nedeniyle, vatandaşlar sokaklara döküldü. Şehir genelinde büyük paniğe neden olan depremler sonrasında, CHP Milletvekili Aday Adayı Rasim Özdemir açıklama yaptı. Özdemir, 18 Mart tarihli aday tanıtım toplantısını ertelediğini duyurarak, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası, hala yaralarımızı saramamışken; Bugün Bolu’muzda yaşanan 4.8 büyüklüğünde ki deprem ne yazık ki hepimizde endişe yarattı. Yaşadığımız bu endişe hali sonrası, 18 Mart 2023 Cumartesi günü Karaçayır Nikâh Salonunda yapmayı planladığım geniş katılımlı Aday adaylığı tanıtım toplantımı ileri bir tarihe ertelediğimi bildirmek isterim. İlimizde yaşamın normale döndüğü, korku ve endişenin yok olduğu bir tarihte yapmayı planlamaktayım. Bu süreçte siyasi söylemlerimi, projelerimi basın ve sosyal medya aracılığıyla yapmayı doğru bulmaktayım. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın…”

Editör: Oğuzhan EKE