Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, “Birlik Olmanın Tam Vakti” RAMAZAN başlığı altında ramazan kolisi kampanyasının devam ettiğine işaret ederek hayırsever vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulundu. Özkalem; “Bolu halkımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Ne kadar destek alırsak o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Bolu Merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşan Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara teslim ediyor.

Tüm İslam aleminin ramazan ayını kutlayan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, “Biz Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu senede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için koli kampanyamız, iftar kampanyamız ve alışveriş çekleri kampanyasını düzenliyoruz” dedi.

“NE KADAR ÇOK DESTEK GELİRSE O KADAR ÇOK İNSANA ULAŞIYORUZ”

Özkalem,  Bolululara çağrıda bulunarak ne kadar çok destek gelirse o kadar çok kişiye ulaşma fırsatı bulacaklarını belirterek; “Yine bu sene vatandaşlarımızdan sağ olsun büyük ilgi var. Destek veren çok sayıda kişi var sağ olsunlar. Tabi destek talebinde bulunanlarda bu miktardan biraz daha fazla olduğu için biz yardımsever Bolu halkımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Ne kadar destek alırsak o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz.  Yıllardır bu projeleri sürdürdüğümüz için çok şükür vatandaşlarımız bizlere güveniyor. Güven ortamı oluştuğu için ne kadar çok destek gelirse o kadar çok insana ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“DEPREMİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN SAHADAYIZ”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden beri sahada etkin bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Cihan Özkalem, deprem bölgesine yardımları ulaştırmaya devam ettiklerini kaydetti. Özkalem; “Biz daha önce depremin ilk gününden itibaren sahadayız. Sahada yer aldık. Tüm yardımlarımızı oraya ilettik. Sağ olsunlar bütün vatandaşlarımız yardım konusunda bize destek oldu. Tabi onunda etkisi oluyor. Ama orada olduğu kadar burada da ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız oluyor. Ne gelirse hem deprem bölgelerine hem Bolu’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

DESTEK VE BAĞIŞ VERMEK İSTEYENLER…

Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için hazırladıkları Ramazan Kumanya Paketini 350 TL olarak belirlendi. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı. Destek ve bağış vermek isteyen tüm Bolulu hayırseverlerin ülkü ocakları ile iletişime geçmeleri gerekmekte ya da Ziraat Bankası İBAN TR88 0001 0000 5035 1938 1150 01 hesabına yaptırmak istedikleri kumanya adeti ücretini yatırabilecek.

338380851_910043966882316_4058745120876987724_n

Editör: Servet GÖKÇEK