Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaatı Gerede Belediyesi tarafından, tefrişatı Üniversiteye ait olacak Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Ek Binasında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi

Yakın bir sürede bitirilmesi planlanan inşaat incelemesi Yüksel Çoşkunyürek ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın katılımlarıyla birlikte yapıldı.

“ÜLKEMİZ ADINA GEREDEMİZE VE ÜNİVERSİTEMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞECEK”

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyeleriyle bir araya gelerek yeni açılacak bölümler, öğrenci sayısının artırılması ve okulun yeni projeleri hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. İdari ve akademik personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Alişarlı, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin bölgesinde çok önemli akademik bir birim olduğunu belirtti.

Alişarlı; “Yakın zamanda özellikle milli savunma sanayisinin Gerede Organize Sanayisinde yatırımları olacak. İlk adımlar ardından önemli oranda yatırım almaya başlayacağız. Bu manada Üniversitemiz ve Fakültemiz çok önemli akademik görevler üstlenecek ve Geredemizin stratejik önemi artacak.” dedi.

Rektör Alişarlı Gerede Meslek Yüksekokulunu da ziyaret etti.

rektör (22)rektör (21)rektör (19)rektör (20)rektör (18)rektör (17)rektör (16)rektör (14)rektör (15)rektör (13)rektör (11)rektör (12)rektör (10)rektör (9)rektör (7)rektör (8)rektör (6)rektör (4)rektör (5)rektör (3)rektör (1)rektör (2)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ