CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Gölyüzü Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi

Özcan, "Halkın sorunları dışında başka bir işle uğraşmayacağım" dedi. 

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Gölyüzü Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara bir araya gelerek Kimseye rant sağlamayacağını, tarafsız bir belediye başkanı olacağını ifade etti. Özcan "Halkın sorunları dışında başka bir işle uğraşmayacağım. Çevremde belediye ile işi olan kimse yok, kimseye rant sağlama gibi bir düşüncem yok. Her şeyden önce tarafsız bir belediye başkanı olacağım. Bunu teminat altına almak içinde Türkiye'de bir ilke imza atıp yemin ederek göreve başlayacağım" diye konuştu. 

"BU SEÇİM YEREL SEÇİM"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimin yerel seçim olduğunu ve oy kullanacak vatandaşların adaya göre oy kullanmasını talep eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bu seçim bir yerel seçim. Genel seçimlerde partilere oy verirsiniz, çünkü ülkeyi partiler ve parti liderleri yönetir. Ama yerel seçimlerde belediyeleri partiler yönetmiyor. Yerel seçimlerde belediyeyi kazanan başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları hep birlikte yönetiyor. Bu nedenle oyunuzu adaya göre kullanmalısınız.”

Editör: TE Bilisim