Geçtiğimiz yıl Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın yönetiminde yer alıp Genel Sekreterlik ve Başkan Yardımcısı görevlerini yapan ve tesisler ve kurumsallaşma ile ilgili yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Şahin Ertem yeni yönetim kurulunda yer almayarak herkese teşekkür etti. Ülkemiz ve ilimizde üst düzey görevlerde bulunan Ertem’in yeni yönetimde yer almaması üzüntüye sebep oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Geçtiğimiz yıl yeni yapılanmanın önde gelen yöneticilerinden olan Genel Sekreterlik ve Başkan Yardımcısı Şahin Ertem yeni yönetimde yer almadı.

Boluspor’da kurumsallık yönünde yaratıcılığı ile dikkat çeken birçok yenilikte imzası bulunan Şahin Ertem son olarak genel kurul için yapılan hazırlıklarda da ön plana çıktı. Daha önce Boluspor’da yapılmayan muhteşem bir genel kurula imza atıldı. Görev süresi içerisinde Ankara’dan yıllık izinlerini alarak vaktini Boluspor’a harcayan Ertem, yeni genel kurul sonrası yönetim kurulunda yer almadı.

“YOLUN AÇIK OLSUN BOLUSPOR’UM”

Ertem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 28 Mayıs 2022 tarihinden bu yana yürüttüğüm Boluspor Kulübü Genel Sekreterliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerimden,  8 Haziran 2023 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Boluspor Kulübü Başkanımız Sayın Savaş Abak’a geçmiş dönem verdiği görevler ve güveni için teşekkür ederim. Şahsımı arayarak, mesaj göndererek, çeşitli mecralarda yazarak ifade eden değerli Bolulu hemşerilerime, bürokratlara, dostlara, arkadaşlara, her biri dost ve arkadaş kıymetindeki taraftarlarımıza şahsıma göstermiş oldukları güven, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yolun açık olsun BOLUSPOR’um” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ