Orhangazi Ortaokulu Hentbol Takımı, 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Hentbol Final Müsabakaları'nda ilimizi başarıyla temsil etti.

Haber: Huri Afacan

Tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan öğrenciler, büyük bir başarıya imza attı. Bu önemli zaferin ardından, sporcular, antrenörleri ve Orhan Gazi Ortaokul Müdürü Ahmet Topalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler tarafından makamında misafir edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Güler, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarından dolayı onlara hediyeler takdim etti. İl Müdürü Güler, öğrencilerin gösterdiği performansı övgüyle karşıladı ve başarılarının ilimize gurur verdiğini belirtti.

Sporcular ve antrenörler, elde ettikleri başarıyla gurur duyduklarını ifade ederek bu zaferi çalışmalarının ve disiplinlerinin bir sonucu olarak değerlendirdi.

Orhangazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Topalı ise öğrencilerinin gösterdiği azim, çalışma ve özveriye vurgu yaparak, bu başarının ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu dile getirdi.

Okulun adını ulusal düzeyde duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Müdür Topalı, sporcuları ve antrenörleriyle gurur duyduğunu söyledi.

güler (4)-1güler (3)-1güler (2)-1güler (1)-1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ