Sezonun en iyi futbollarından birini oynayan Boluspor kaçan galibiyete üzülürken, 90 dakika boyunca da rakibine futbol dersi verdi. Rakibi göz açtırmayan kırmızı beyazlılar şampiyon takıma pozisyon bile vermedi.

Futbol resitali yapan kırmızı beyazlı oyuncular kaçan 3 puana üzülüyor. Y.Malatya karşılaşmasında oyuna üstün başlayan Boluspor ilk dakikalarda rakip kaleyi adeta abluka altına aldı.

İlk dakikalardaki etkili oyun ile rakibini kaleye yaklaştırmayan Boluspor, pozisyon vermeyince rakibine zor anlar yaşattı. Takım olarak oyuna iyi motive olan rakipten önce topa basan ve onları yıldıran Boluspor, büyük taraftar desteği olan Y.Malatyaspor karşısında ise golü de bulan takım oldu.

İlk yarıda girdiği pozisyonlardan birini değerlendiren kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda ise 3–4 net pozisyondan sonuç alamaması sonrası farkı da açamadı. Lig de şampiyon olması için Boluspor’dan puan alması gereken Y.Malatyaspor tel tel dökülürken, karşılamanın son dakikalarda bulduğu gol ile 1 puanı da şans faktörü ile aldı. Futbolu ile hayal kırıklığı yaşatan Y.Malatyaspor’da rakibine karşı Boluspor’un da futbol dersi vermesi alkış aldı.

Editör: TE Bilisim