Geçtiğimiz yıllarda Boluspor’da forma giyen Brezilyalı ünlü futbolcu Andre Santos, kuaför Hüseyin Tayşi’ye yeni açtığı berber salonu için videolu tebrik mesajı gönderdi. Santos mesajında, “Hüseyin bol şans diliyorum sana kardeşim. Yeni girdiğin bu yolda tüm güzellikler seninle olsun. Seni çok özledim kardeşim. En kısa zamanda Bolu’ya gelip sana tekrar misafir olacağım” ifadelerini kullandı.

Haber: Ömer Çetinaslan

Kuaför Hüseyin Tayşi, farklı bir konsepte sahip yeni berber salonunda hizmet vermeye başladı. Bir dönem Boluspor’da forma giyen ve Hüseyin Tayşi ile iyi bir dostluk kuran Brezilyalı ünlü futbolcu Andre Santos, Hüseyin Tayşi’ye videolu mesaj gönderdi. Santos mesajında, Hüseyin Tayşi’nin yeni berber salonu için iyi dileklerini ileterek, en kısa zamanda Bolu’ya gelip dükkânını ziyaret edeceğini söyledi.

“SANA VE BOLU TARAFTARINA KUCAK DOLUSU SEVGİLER

Andre Santos, mesajında Boluspor taraftarına selam göndermeyi de ihmal etmedi; “Günaydın Bolu, günaydın Hüseyin. Nasılsın? Ben çok iyiyim. Yeni dükkanını açacak olan Hüseyin kardeşimle ilgili birkaç cümle söylemek istiyorum. Boluspor kulübünün hem büyük bir taraftarıdır. Benim de çok yakın bir dostumdur. Orada bulunduğum süre zarfında benimle en iyi şekilde ilgilendi ve işinde de çok iyidir. Kendisi çok iyi kalpli ve çok da sempatiktir. Her şeyin en iyisini hak ediyor. Hüseyin bol şans diliyorum sana kardeşim. Yeni girdiğin bu yolda tüm güzellikler seninle olsun. Seni çok özledim kardeşim. En kısa zamanda Bolu’ya gelip sana tekrar misafir olacağım. Sana ve Bolu taraftarına kucak dolusu sevgiler. Hepinizi çok özledim. Brezilya’dan sevgiler.”

Editör: TE Bilisim