AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bolu’da, AK Parti’nin başarısızlığının sorumlusu olduğunu ifade ederek, “Dün de söyledim, bugün de söylüyorum; eğer yerel seçimlerle alakalı bir suçlu arıyorsak, hiç sağda solda aramaya gerek yok. O suçlu; öncelikle AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, benim” dedi.

 Haber: Ömer ÇETİNASLAN

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, AK Parti Bolu İl 6. Kadın Kolları Olağan Kongresi'nde yaptığı samimi açıklamaları dikkat çekti. Doğanay, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediyesi’ni kaybeden ve ilçelerde de bekledikleri başarıyı yakalayamayan AK Parti’nin başarısızlığının öncelikli sorumlusunun il başkanı sıfatıyla kendisi olduğunu ifade etti.

Yeri geldiği zaman sorumluluk aldığını ve almaya devam edeceğini belirten Doğanay; “Bolu’da, son yerel seçimlerde bir sıkıntı yaşadığımız malumdur. Görünen köy kılavuz istemez. İlçelerimizden ilimize kadar problemler yaşadık. Yiğit düştüğü yerden belli olur ancak yiğit düştüğü yerden kalkması lazım. Dün de söyledim, bugün de söylüyorum; eğer yerel seçimlerle alakalı bir suçlu arıyorsak, hiç sağda solda aramaya gerek yok. O suçlu; öncelikle AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, benim. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bu sorumluluğu yeri geldiği zaman alırım, almaya da devam edeceğim inşallah” sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim