AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ilçe ziyaretlerine Sakin Şehir (Cittaslow) ünvanlı  Mudurnu’dan devam etti. Suat Güner’e ziyaretinde; İl Yürütme Kurulu Üyeleri Ramazan Zengin, İlhami Akça ve İlker Aktaş, İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Aygül Yıldırım Uzun, Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, İl Genel Meclis Üyeleri Salih Şener ve Yusuf Mintaş, belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

SUAT GÜNER İLK OLARAK ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

Suat Güner ve beraberindeki heyetin ilçedeki ilk ziyareti Mudurnu Motorlu  Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Burada Kooperatif Başkanı Zafer Kılıncı ve şoförlerle buluşan Suat Güner, “Bu kooperatif Mudurnu için büyük bir katma değer. Aşılamanın yaygınlaşması ile birlikte korona salgının da etkisini azaltmasıyla ticari hayat hareketlenmeye başladı. Buraya varsa eksikliklerinizi, sorunlarınızı ve taleplerinizi dinlemeye geldik. Bunlara çözüm üretme adına yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız” dedi.  Sorun ve isteklerini dile getiren şoförleri dinleyen Suat Güner, notlarını alarak çözüm noktasında hareket geçeceklerini kaydetti.

AK PARTİ HEYETİ ESNAF DUASINA KATILDI

AK Parti Heyeti daha sonra Ahilik geleneğinin devamı olan ve Cuma Selası sonrası yapılan esnaf duasına katıldı. Suat Güner duanın ardından dağıtılan ikramlardan tadarak esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Suat Güner ve teşkilat mensupları, Cuma Namazını Yıldırım Bayezid Camii’nde kıldıktan sonra Safran Elektrik ve Bobinaj Tamirat Bakım ve Onarım isimli işyerinin açılışına katıldı. Açılışın ardından Suat Güner ile beraberindekiler Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’i ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından AK Parti Heyeti sırasıyla; Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hulusi Diker’i, Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Yaşlı’yı, Mudurnu Ziraat Odası Başkanı Hilmi Ayaz’ı, engelli genç Yusuf Ayaz ve ailesini, Şehit Murat Menteş’in babası Murat Menteş ile annesi Nezaket Menteş’i ziyaret etti.

“HALKA RAĞMEN DEĞİL HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çay Bahçesi’nde köy ve mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Suat Güner burada yaptığı açıklamada, “Sizleri dinlemeye geldim. Beraber hareket ederek vatandaşlarımızın sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulmak adına bu tarz toplantıların çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bizler halka rağmen değil halkımız için bu görevleri yürütüyoruz. Bu bağlamda halkımızın daha mutlu ve daha rahat şekilde yaşaması için onların sorunlarını çözüp taleplerini yerine getirmeliyiz. Bu amaçla sizlerden gelen istek ve problemleri dinleyip notlarımızı alarak çözüm adına gerekli adımları atmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 2 saatten fazla süren toplantıda muhtarlar sıkıntılarını dile getirirken Suat Güner, bunları not alarak gerekli girişimleri yapacağını vurguladı. Muhtarlarla görüşmesinin ardından Başkan Güner ve beraberindekiler, Roman çift Volkan ve Mihriban’ın düğününe katıldı.  Mudurnu İlçe Teşkilat mensupları ile de yemekte bir araya gelen AK Parti Heyeti son olarak geçtiğimiz günlerde annesi Emine Soygür’ü kaybeden geçmiş dönem Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür ile babası Mehmet Soygür’e taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Editör: TE Bilisim