Bolu Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, en çok şehit ailesini istihdam eden kurum olduğu için teşekkür belgesi verildi.

Basın Bülteni

Sosyal Güvenlik Kurumu Bolu İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat’ı ziyaret etti. Ziyarette, Bolu’da 2021 yılı içerisinde en çok şehit yakınını istihdam eden kurum olan Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne teşekkür belgesi takdim edildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Bolu İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan, İl Müdürü İzzet Murat’a teşekkür belgesini takdim ederken çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Murat ise, “Şehit yakınlarımız bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Şehit yakınlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, istihdamlarını sağlamak, sorunlarına ortak olmak adına devletimiz maksimum düzeyde hassasiyet göstermekle birlikte; düzenli olarak alımlar yapmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumumuzun bu bağlamda Müdürlüğümüze takdim etmiş olduğu belgeyi kurumum ve şahsım adına alırken ince düşüncelerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim