Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde 206 konutun temelinin atılmasıyla başlayacak. Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Bolu'muzda da ilk olarak Yeniçağa ilçemizde 206 konut için aynı gün ve saatte temel atma töreni gerçekleştirilecek. İlk Evim-İlk İş Yerim-İlk Evim Arsa Projesi ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Haber: Aslı Akış

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında aralarında Bolu’nun da yer aldığı 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün törenle atılacak. Bakanlığın 500 bin sosyal 1 milyon konut arsası, 50 bin iş yeri ile "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde ilk temel atma göreni Bolu’da da yapılacak.

31 Ekim’de sona erecek olan konut başvurusunda ilk olarak 500 bin konutun 250 bini iki yıl içerisinde tamamlanması planlanırken şimdiye kadar 7,5 milyon kişi sosyal konuta başvurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde ilk temellerinin atılması dolayısıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde tören düzenlenecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bolu’daki 206 temel atma törenine uzaktan bağlanacak.

İL BAŞKANI SUAT GÜNER’DEN  "BÜYÜK GÜN" MESAJI

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Tarihimizin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi olan 'İlk Evim-İlk İş Yerim Projesi'nin Temelini Atıyor. 25 Ekim Salı (BUGÜN) Saat 13:00'da 17 ilimizde 5 bin 615 konutun temeli atılacak. Bolu'muzda da ilk olarak Yeniçağa ilçemizde 206 konut için aynı gün ve saatte temel atma töreni gerçekleştirilecek. Tüm hemşehrilerimizi bu tarihi törene davet ediyoruz.

Ülkemize ve milletimize söz konusu eser ve hizmetleri kazandıran Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a ve tüm ilgili bakanlıklarımıza teşekkür ediyoruz. İlk Evim-İlk İş Yerim-İlk Evim Arsa Projesi ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim