Boluspor, Spor Toto 1.ligin 21.haftasında deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçında ummadığı bir yenilgi aldı. Alınan yenilgi, camiada büyük üzüntüye sebep oldu. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, maçın ardından resmi internet sitesinden camiaya seslendi.

“Büyük Boluspor taraftarına sonsuz teşekkürler”

Ankara’da kırmızı beyazlı taraftarlara teşekkür eden Başkan Abak; “Spor Toto 1. Lig 21. Haftasında Gençlerbirliği ile oynamış olduğumuz karşılaşmada müsabaka boyunca desteğini esirgemeyen Büyük Boluspor taraftarına sonsuz teşekkürler” dedi.

“Alınan sonuç maalesef hepimizi üzmüştür”

Alınan sonucun herkesi üzdüğünün altını çizen Abak, “Deplasmanda oynadığımız fakat evimizde gibi hissettiğimiz karşılaşmaya gösterilen yoğun ilgi bir kez daha camiamızın büyüklüğünü ve birliğini göstermiştir. Alınan sonuç maalesef hepimizi üzmüştür” şeklinde konuştu.

“Daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz”

Boluspor Kulübü Başkanı Savak Abak, kalan haftalarda omuz omuza birlikteliğin devam edeceğini vurgulayarak, “Takımımızın bulunduğu konum itibariyle; geçmişe çok fazla üzülmeden, ligin geri kalan haftalarında da aynı inanmışlıkla ve daima omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim