Boluspor, ligin 16.haftasında deplasmanda Altay’a 5-1 mağlup olarak ummadığı bir mağlubiyet aldı. Maçın ardından, toplanan Boluspor yönetim kurulu yazılı bir açıklama yayımladı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak imzalı yapılan açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verilerek; “Biz, büyük bir aileyiz. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Bandırmaspor maçında her zaman yanımızda olan, ‘gönlü Boluspor sevdası ile dolu’ tüm taraftarlarımızla, birlik ve beraberlik içinde olacağımızın bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verdi.

“Bolusporumuzun başarısı ve geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz”

Boluspor’un başarı için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Abak; “Bolu kamuoyunun ve tüm Boluspor sevdalılarının bildiği üzere, göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne Yönetim Kurulu olarak var gücümüzle çalışıyor, Bolusporumuzun başarısı ve geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

“Biz, büyük bir aileyiz”

Altay maçında beklenmedik bir mağlubiyet alındığının altını çizen Başkan Savaş Abak; “04 Aralık 2022 Pazar günü deplasmanda Altayspor maçında düşünmediğimiz, hatta hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet, ne futbolcularımıza, ne teknik heyetimize, ne de bizlere, Yönetim Kurulumuza yakışmadı. Ama bu futbol, çok isteyince bazen olmuyor. Boluspor, Altay maçında alınan kötü sonucunda, üstesinden gelebilecek büyük bir camiadır. Biz, büyük bir aileyiz. Önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Bandırmaspor maçında her zaman yanımızda olan, ‘gönlü Boluspor sevdası ile dolu’ tüm taraftarlarımızla, birlik ve beraberlik içinde olacağımızın bilinmesini isteriz” şeklinde konuştu.

“Yönetim Kurulumuz ödemeleri zamanında yapmaktadır”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, iç saha ve dış saha paket primlerinin düzenli olarak ödemelerinin yapıldığını ifade ederek; “Sezon başında, Yönetim Kurulumuz tarafından belirlenen iç saha, dış saha ve paket prim sistemimize uygun olarak her Perşembe günü tüm futbolcularımıza, teknik heyete ve destek ekibine maç primleri söz verildiği şekilde aksatmadan yapılmaktadır. Maaş, peşinat ve benzeri ödemeleri ile ilgili olarak da Yönetim Kurulumuz ödemeleri zamanında yapmaktadır. Bununla birlikte daha önceki Yönetimlerden gelen esnaf ve benzeri 14 eski futbolcu ve 12 eski personelinde gerek mahkeme, gerekse anlaşma yoluyla ödemeleri yapılmaktadır” dedi.

“Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz”

Sosyal medyada yazılan ve yazılan asparagas haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Abak; “Biz hedeflerimizden sapmadan çalışmaya devam ederken Sakaryaspor galibiyetinden sonra, teknik kadro tarafından, futbolcularımıza verilen izni dahi saptırarak farklı düşünmek, armaya ve formaya saygısızlıktır. Takımımızın başarısını istememektir. Sosyal medyada yazılan asparagas haberlere sadece gülüyoruz. Bu haberler elde edilen başarımızı, beklemediğimiz bir mağlubiyetle ortadan kaldırmaya çalışan, art niyetli paylaşımlardır. Hedef koyan, başarı isteyen Yönetim Kurulumuz devre arasında Boluspor menfaatleri doğrultusunda gerekli mevkilere transferlerini yapacaktır. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Başarılı olacağımıza inancımız tamdır” ifadelerine yer verdi.

“Gökhan Karadeniz’e kendisine başka bir kulüp bulması için izin verilmiştir”

Başkan Savaş Abak yaptıkları yönetim kurulu toplantısının ardından Gökhan Karadeniz’e kendisine başka kulüp bulması için izin verildiğini ifade ederek; “Hedeflediğimiz kadro mühendisliğinde, Yönetim Kurulumuzun 06.12.2022 tarihli kararı ile profesyonel futbolcumuz Gökhan Karadeniz’e kendisine başka bir kulüp bulması için izin verilmiştir. Bugün ve yarın da kulübümüzün kapılarının her konuda sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini isteriz. Bu takım hepimizin. Başka Boluspor yok. Hep beraber daha güzel başarılara inşallah” dedi.

Editör: TE Bilisim