Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ilçe müdürü olarak Haydar Çetinkaya atandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu imzalı atama kararı, Bolu İl Müdürü Emrullah Güler tarafından Haydar Çetinkaya’ya takdim edildi.

Arkut SEM ve TOHM’un yöneticisi ve aynı zamanda kayaklı koşu milli takım antrenörü olan Haydar Çetinkaya, atama kararını tebliğ alarak görevine başladı. Yeni müdür Çetinkaya’yı sevenleri sosyal medya hesabından tebrik yağmuruna tuttu.

Atama sonrası açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler; “Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensipleri ile Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan kıymetli hocam Haydar Çetinkaya’ya atama yazısını tebliğ ettik. Değerli hocama yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin inşallah” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Kocakaya’dan boşalan koltuğu 28 Şubat 2022 tarihinden buyana vekâleten yürüten eski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gürol Altun’da, Haydar Çetinkaya’ya başarılar dileyerek şu ifadelere yer verdi: “Görevlendirme ile yürüttüğümüz Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevimiz sona ermiş bulunmaktadır. İlçe Müdürü olarak ataması yapılan Kayak Antrenörü Haydar Çetinkaya’ya başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim