Türkiye Muaythai Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Elit Büyükler (Bay-Bayan) Türkiye Muaythai Şampiyonası 26-31 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu ve oldukça zorlu maçların oynandığı müsabakada Sarıcaer Spor Kulübü 54 Kg A Class Büyük Bayan Sporcusu Gamze Tost Türkiye 2'ncisi oldu. Sporcu yapılacak olan milli takım seçmelerine göre ülkemizi Avrupa’ya da Dünya şampiyonalarında temsil edecek.

Kulüp başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü Emrah Sarıcaer yaptığı açıklamada “Mevcut kulüplerle maddi ve manevi olarak yola devam edilemeyeceğini düşünerek çevremizdeki sporsever iş insanları ile Sarıcaer Spor Kulübünü kurmuş bulunmaktayız. Yeni kurulan kulübümüzle beraber sporcumuzun bu ulusal dereceyi bize getirmesi tüm yönetimi oldukça mutlu etmiştir. Ayrıca kulübümüzün eşofman sponsorluğunu üstlenen değerli iş insanları Hakkı Öztabağ'a ve Melih Demirci'ye, kulübümüzün su sponsorluğunu üstlenen Mudurnulu değerli iş insanı Gürcan Şahin'e ve değerli velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim