Boluspor maçları iki farklı periyotta geçiyor; ilk 60 dakika ve son yarım saat. İlk 60 dakika özellikle son haftalarda mücadele eden, oyuna hükmedebilmek için çaba gösteren, skor yaratmaya çalışan bir takım varken son yarım saatte futbolun gerçeklerinden uzak bir takım oluyor sahada.

Bandırmaspor mücadelesinin ilk dakikalarında yakalanan pozisyonlar ile son yarım saatteki futbol, içinde bulunulan durumun göstergesi. İki farklı süreçteki oyun arasında uçurumlar var. Son yarım saatlerde takımın pili adeta tükeniyor. Takımın aksadığı zaman dilimlerinde oyuna müdahale edilmesi için hamleler yapılıyor ama bu mücadelede yapılan değişiklikler takıma enerji sağlayamadığı gibi rakibin kalemize gelmesine de engel olamadı.

Kötü oyun futbolcuları da olumsuz etkiliyor.  İstediklerini yapamayan futbolcuların rakip ve hakemler ile girdikleri tartışmalar takıma zarar verecek seviyelere gelmiş durumda. Dikkatli olunmalı ve önlem alınmalı.

Performans gösteremeyen oyuncuları dinlendirip, ligin ikinci yarısı için oluşturulacak takımda görev alabilecek oyuncuları kazanmak, devre arası doğru transferler yapmak gelecek için daha faydalı olacak gibi.