Spor Toto 1.Lig’in 35. haftasında Boluspor, Adanaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Osman Nuri Işılar ve Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, “Düşmeme mücadelesi veren tüm takımları etkileyecek bir maç oynadık” dedi.

Işılar sözlerine şöyle devam etti; “Düşmeme mücadelesi veren tüm takımları etkileyecek bir maç oynadık. Öyle maçlar vardır ki sadece teknik ve kondisyonunuzla kazanırsınız. Kalpten mücadele ederek kazanılan maçlar vardır. Biz Boluspor olarak tekniğimizi sahaya yansıtmaya çalıştık ama çok üst düzey bir teknik gösterdik diyemem. Ancak takımdaşlığı oyuna çok güzel yansıttık” ifadelerini kullandı.

Sait Karafırtınalar: "Kadro derinliğimiz oyunu kazanmaya yetmedi"

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, “Bugün çok üzgünüz. Kazanmayı çok istiyorduk. Kazanamasak da en kötü berabere bitmesi gereken bir maçtı. Ama söylenecek çok bir şey yok. Önümüzdeki 2 maçtan mutlaka 3 puan almamız lazım. Oyuna gelince de öne geçmiştik. İstediğimiz şeyleri de yapmaya çalıştık. Haftalardır aynı 11 ile oynuyoruz. Oyuna dışarıdan katkı sağlayacak oyuncularımız yok. Çok isteyen bir Boluspor takımı vardı. Kadro derinliğimiz oyunu kazanmaya yetmedi. Daha bizim için lig bitmedi. 2 maçın birini mutlaka kazanıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim