Bolu’da bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek İzzet Baysal Şükran Günleri’nde stant açmak isteyenler için başvurular alınmaya başlandı. Kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar, stant başvurularını 11 Nisan tarihine kadar Bolu Belediyesi’ne yapabilirler.

Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Bolulu hayırsever, merhum iş insanı İzzet Baysal adına düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 34’üncüsü bu yıl 10-11- 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Şükran Günleri’nin 2’nci gününe denk gelen 11 Mayıs tarihinde İzzet Baysal Caddesi’nde açılacak stantlarla ilgili Bolu Kent Konseyi, Bolu Belediyesi üzerinden başvuru almaya başladı.

 STANTLARI KİMLER ALABİLECEK?

Açılacak stantlar için bu yılda sadece tüzel kişiliği bulunan kamu kurum/kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları başvuru yapabilecekler. Bireysel başvurular, kabul edilmeyecektir. Açılacak stantlarda yörelerin ve yöresel ürünlerin tanıtımı, el sanatlarının sergilenmesi gibi etkinlikler yer alacaktır. Açıkta yemek üretimi yapılmayacak olup, ambalajsız/etiketsiz ürünlerin satışına izin verilmeyecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 11 NİSAN

Başvurular Bolu Belediyesi’ne yazılı olarak yapılacak. Stant açabilecek kamu kurum/kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları, 11 Nisan 2023 tarihi 17.00’a kadar Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler.