Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti’nin hakkındaki suç duyurusuna ilişkin, “Yol yürüdükleri FETÖ’cülerden baya bir şey öğrenmişler. Küçük akıllarınca beni görevden aldırmaya çalışıyorlar” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, beraberindeki yönetim kadrosuyla beraber Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında, içerisinde onlarca farklı suç duyurusunun bulunduğu evraklarla savcılığa başvurdu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da AK Parti’nin bu adımına ilişkin, basın toplantısında konuştu.

“ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK”

AK Parti’nin girişimini “FETÖ’cü” benzetmesiyle yorumlayan Özcan, “Bazı haramzadeler. Ellerine klasörler alıyorlar, FETÖ’cü taktikler. Birlikte yol yürüdükleri FETÖ’cülerden baya bir şey öğrenmişler. Almışlar ellerine bir şeyler, gidiyorlar savcılığa. Nedir dertleri, ben biliyorum. Savcılık üzerinden müfettiş çağırmak. Çağırın kardeşim. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Ama bu tür algı yaratmaya dönük işler ancak size yakışır” dedi.

“OPERASYON YAPACAK ADAMIN PARMAKLARI TEMİZ OLACAK”

AK Parti İl Başkanı Güner’in belediyeye karşı kirli işleri olduğunu ileri süren Özcan, “İşte AK Parti Bolu İl Başkanı. Bunu görünce ne aklıma geliyor? Son gün belediyeye kakaladığı hurdalar geliyor. Aklıma ne geliyor, 153 bin Dolar tutarında 9 ayda LED ekrana Belediye’nin ödediği paralar geliyor. Şimdi bu arkadaş almış temiz eller operasyonu yapacak ya düğmeye basıyormuş. Temiz eller operasyonu yapacak adamın parmakları temiz olacak. Niyetleri belli. Subliminal mesajlar veriyor” diye konuştu.

“BENİ GÖREVDEN ALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Kendisinin görevden aldırılmaya çalışıldığını ifade eden Özcan, “Küçük akıllarınca beni görevden aldırmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi, yapamazlar. Kayyum atanabilmesi için terör örgütleriyle bir bağın olacak. Benim hiçbir terör örgütüyle bağım olmadığını en iyi Devlet biliyor zaten. İkincisi görevden uzaklaştırma, bunun için de yolsuzluk yapman gerekiyor. O da bizim kitabımızda yazmıyor. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemen lazım o da bizim kitabımızda yazmıyor. Biz Hz. Allah’ın kitabına inanıyoruz. Orada da bu tür şeyler yasaklanmış. Ama kendi yaptıklarını başkaları da yaptı diye sanıyor bunlar. Akıllarınca algı oluşturuyorlar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim