Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Bolu’da AK Parti ailesiyle  bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Kirişci; “Bolumuz bizim için kıymetli, değerli, orman emvali yönünden de çok büyük bir kapasitesi var. Yeterlilik konusunda her türlü üretimi ile örnek illerimizden birisi.” dedi. 

Haber: Aslı AKIŞ – Burhan YEŞİLTAŞ

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Bayramlaşma programına, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve eski milletvekili Hasan Sert, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, önceki dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, ilçe belediye başkanlarıil ve ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve beraberinde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve eski milletvekili Hasan Sert, gelenekselleşen ve bayramın ikinci günü düzenlenen programında partililerle buluştu.

“AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTEDİK”

Bayramlaşmada konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci; geçtiğimiz günlerde Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangından zarar gören aileleri bayramında vesile olmasıyla ziyaret edeceklerini belirterek; “Bolu il başkanlığımızda bulunmaktan memnuniyet duyduğumuz belirtmek isterim. Bolu’nun bu güzel havasından bir günlüğüne bizde istifa edelim derken Mudurnu’daki, yangından dolayı arkadaşlar bilgiyi paylaştığında teşkilatımız ve valimizle bu konuyu görüşüp konuşalım diye bu ailelerimizin hem bayramlarını tebrik edelim hem acılarını paylaşalım istedik. Zaraları elbette maddi ama olsun “mal canın yongasıdır” vatandaşımızın bu aziz mübarek günlerde yaşadığı sıkıntıyı en azından hafifletecek adımlarımızı onlarla paylaşalım ve ne yapabileceğini konuşalım bu çerçevede de mübarek günün ve anlamlı buluşmanın bir araya gelmenin bir bereketi olarak davranışımızı gerçekleştirelim istedik. İnşallah hayırlı neticeleri olur.” İfadelerini kullandı.

“BOLUMUZUN ORMAN EMVALİ YÖNÜNDEN ÇOK BÜYÜK BİR KAPASİTESİ VAR”

Kirişci, Bolu’nun orman örtüsü ve her türlü üretim kapasitesi bakımından önemli illeri başında geldiğine vurgu yaparak; “Bolumuz bizim için kıymetli, değerli gerçekten kendine yeterlilik konusunda her türlü üretimi ile örnek illerimizden birisi. Bu çerçevede de burada üreten, bolumuzun orman emvali yönünden de çok büyük bir kapasitesi var. Bizde bu vesile ile hem bolumuza hem ilimize yapılabilecekler konusunda da bazı şeyleri almış ve bunların gereğini yapmanın gayreti içerisinde oluruz.” şeklinde konuştu.

“ACIYI DA MUTLULUĞU DA PAYLAŞAN BİR MİLLETİZ”

Bakan Vahit Kirişci, bayramların bir arada olmanın sevinci ve mutluluğu paylaşmanın önemli unsuru olduğuna işaret ederek; “Ramazan ayından sonra bayrama kavuştuk. Bayramımızın ikinci gününde aziz milletimizin ve Bolu halkının bayramını yürekten tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve huzur içerisinde bu bayramı da idrak edip yeni bayramlara bizleri kavuştursun. Dirliğimizi, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza eylesin. Bunu bozmak isteyenlere de rabbim iziz vermesin. Bayramlar önemli günler bir arada birlikte olmak, mutluluğu paylaşmak bu aziz milletin temel hasletlerinden bir tanesi. Tıpkı acıyı paylaştığı gibi mutluluğu da sevinci de paylaşan bir milletiz. Bu paylaşım ile birlikte inşallah millet olarak daha güçlü, daha kendinden emin bir şekilde 2023’e doğru birlikte yürürüz.” diye konuştu.

GÜNER, ZİYARETLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ziyaretlerinden ötürü Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sert’in gerçekleştirdiği bayram ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek; Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi ve Bakan Yardımcımız Veysel Tiryaki, Mudurnu’da geçtiğimiz hafta meydana gelen yangın dolayısıyla oradaki aileye bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söylemişlerdi. O vesile ile de teşkilatımızın bayramlaşma saatimizi sordular. Bizde her bayram olduğu gibi saat 14.00’da bayramlaşmamızı yaptığımızı söyledik. Sağ olsunlar teşrif ettiler. Hem teşkilatımızla hem hemşerilerimizle bayramlaşma fırsatını yakalamış olduk. Aynı şekilde Veysel ağabeyimizde hemşerimiz olarak siz ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sert hoş geldiniz diyoruz. Tekrar ayaklarınıza sağlık. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bayramlaşmanın ardından Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve eski milletvekili Hasan Sert ilimizden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim