Boluspor, Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Gaziantep’te gitti. Kırmızı beyazlılarda tek düşüce deplasmandan 3 puanla dönmek. Sahasında aldığı Ümraniyespor mağlubiyetini unutturmak isteyen kırmızı beyazlılar hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 1.lig de 20. hafta karşılaşması olan Gazişehir Gaziantep karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan Boluspor maç saatini beklemeye başladı. 19.haftada beklenmeyen yenilgi ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan kırmızı beyazlılar Ümraniyespor mağlubiyetini deplasmanda alacağı 3 puanla unutturmak istiyor.

Hafta başında ara vermeden Gazişehir Gaziantep karşılaşması için start veren Boluspor tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, oyunculara gol yolları üzerine özel çalışmalar yaptırdı.

Ümraniyespor karşısında sayısız net gol pozisyonu gole çeviremeyen kırmızı beyazlı oyunculara uyarılarda bulunan Sait Karafırtınalar daha dikkatli olunmasını istedi. İlk iki haftada farklı 11’ler le maça çıkan teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın Gazişehir Gaziantep karşısında nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı da merak konusu.

Giresunspor karşısında oyuna sonradan müdahale ederek son dakikalarda 3 puanı alan Boluspor’da, Ümraniyespor karşısında kazanan kadro bozularak farklı bir 11 ile sahaya çıkılmıştı.

Gazişehir Gaziantep karşısında kaybeden kadronun bozulup bozulmayacağı da merakla beklenirken, Karafırtınalar zorlu maç için kafasındaki 11’i yaptığı antrenmanlarla belirlemeye çalıştı.  Kırmızı beyazlılar Cumartesi günü saat 15.30’da Gazişehir Gaziantep ile puan mücadelesi verecek.

Editör: TE Bilisim