Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personelinin mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması ile hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile şube müdürlükleri konularını kapsayan hizmet içi eğitim semineri yapıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, burada edinilecek bilgilerle yıl içerisinde karşılaşılacak sorunların en aza indirgeneceğini, aynı zamanda yeni yayınlanan mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olunacağını, bu sayede uygulamalarda birliğin sağlanacağını ve kaliteli hizmet üretip verimliği artırmayı amaçladıklarını ifade ederek eğitim seminerinin verimli geçmesi temennisiyle katılımcılara başarılar diledi.

İlk gün Kamuda Protokol ve Nezaket Kuralları Eğitimi konularında Prof. Dr. Mehmet Altınöz ve Etkili İletişim ve İletişim Yönetimi konularında Doç. Dr. Rengim Sine Nazlı tarafından bilgiler verildi. Eğitimin ikinci ve üçüncü günü şube müdürleri tarafından şube müdürlükleri konularında yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar hakkında bilgilendirmeler yapılarak uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlar katılımcılara anlatıldı.

170 personelin katıldığı eğitim semineri kapanış programının ardından karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim