Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 gün içerisinde 726 vatandaşa ulaşarak, toplumsal konular hakkında bilgilendirme yaptı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipler, vatandaşın bilgilendirilmesi ve farklı konularda uyarılması kapsamında sosyal sorumluluk faaliyetleri yürütüyor. Bu kapsamda 10 Kasım ve 14 Kasım tarihleri arasında, ekiplerce; İhsaniye Mahallesi Ağda Camii, 9 mahalle muhtarlığı, 12 işyeri ile 5 semt pazarı ziyaret edildi.

Ziyaretlerde, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen; “Kadına EL-KAL-KA-MAZ”, “Her şey Daha Güvenli Bir Bolu İçin” ve “Mutluluğa Kurşun Sıkma” projelerine ait 19 afiş, farklı noktalara asıldı.

Ayrıca; “Bedava Peynir Fare Kapanında Olur Dolandırılmayın”, “Kadına EL-KAL-KA-MAZ”, “El Ele Verelim Şiddeti Önleyelim KADES”, “Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar”, “Silahlar Patlamasın Hayatlar Solmasın”, “Eğlenceniz Hüzne Dönüşmesin” çalışmalarına ait 121 adet broşür dağıtıldı.

Çalışmalar kapsamında 726 kişiye ulaşıldı. Ayrıca Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesinde, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde, kız öğrencilerine meslek tanıtımı yapıldı.

 

 

Editör: TE Bilisim