Mudurnu yolu üzerinde bulunan Akkayalar Live Garden, eşsiz manzarası ve kaliteli hizmeti ile müşterilerine her türlü imkânı sağlıyor. Bolu'nun Pamukkalesi” olarak ün yapmış Akkaya Travertenleri bölgesinde hizmete veren Akkayalar Live Garden, yeni sezonda da ilgi görmeye devam ediyor.

EN MUTLU ANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Doğayla iç içe bir ortamda, tam da hayallerinizdeki kır düğünü organizasyonu sunduğu Akkayalar Live Garden, en mutlu anlara ev sahipliği yapıyor. Kaliteli hizmeti, sıcakkanlı çalışanları ile çok farklı organizasyona ev sahipliği yapabileceğiniz açık alanı ile yemekli düğün için 500 kişilik bir kapasitesi bulunuyor. Kokteyl için ise 600 kişilik bir kapasitesi bulunuyor.

Yılın 12 ayında tercih edebileceğiniz Akkayalar Live Garden, mutluluğunuza ortak olmak ve yüzünüzdeki tebessüm sebebi olmak için şehrin merkezine sadece 10 km uzaklıktadır. Akkayalar Live Garden, doğanın kucağında profesyonel bir bakış açısıyla hizmet vererek, özel günleri unutulmaz kılmak için hizmetinizdedir.

Düğünleri çiftlere özel kılacak çok sayıda öğeye sahip olan Akkayalar Live Garden, oturma düzeni seçenekleri ile dikdörtgen ve yuvarlak masa çeşitleri mevcut. Kır konseptine uygun olduğundan beyaz renk ağırlıklı bir konsept oluşturup suplalar, servisler, bağlamalar, çiçekler ve masa ortası süsleri gibi aksesuarlarla ortam renklendiriliyor. Profesyonel mutfağı ve ekibi ile harikulade lezzetler hazırlanılanıyor. Davetlilerine harika bir traverten manzarası da sunuyor.

KUŞ CIVILTILARININ AŞKINIZA ŞAHİTLİK ETTİĞİ EŞSİZ BİR MEKAN

Akkayalar Live Garden, düğünler haricinde söz ve nişan merasimleri, kına geceleri, sünnet düğünleri, yemek davetleri, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri gibi her türden önemli gün ve gece için düzenlenen organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Keyifli zamanlar geçirmeniz için tüm detayların kusursuzca düşünüldüğü Akkayalar Live Garden, kuş cıvıltılarının ve eşsiz manzarasını aşkınıza şahitlik ettiği eşsiz bir mekânda sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilisim