Türk Telekom, Gerede’de hizmet verecek ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Gerede’de yapılan fiber altyapı dönüşüm çalışmasından sonra Türk Telekom ilçeye müşteri hizmetleri ofisini de kazandırdı. Şube açılışına Türk Telekom Bolu İl Müdürü Kazım Pektaş, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, belediye birim amirleri ve çok sayıda personel katılım sağladı.

Geredeli, Yeniçağalı ve Dörtdivanlı vatandaşlar şube ofisinde mobil hat, sabit telefon, sabit internet ve abonelik hizmetlerini yaptırabilecekler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizde hizmet verecek olan Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Ofisinin açılışını yapmış bulunuyoruz. Müşteri hizmetleri ofisinde Geredeli, Dörtdivanlı ve Yeniçağlı vatandaşlarımızın internet, sabit ve mobil hat işlemleri ile abonelik vb. hizmetler Bolu’ya gitmeden yerinde hizmet anlayışıyla verilecek. Geredemize, Yeniçağ ve Dörtdivanımıza hayırlı uğurlu olsun. Hem bu hizmetin kazandırılmasında hem de tüm diğer iş ve işlemlerde bizlere destek olan değerli hemşehrimiz Türk Telekom İl Müdürümüz Sayın Kazım Pektaş’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim