Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Türkülerle Geleceğe Nefes” programı Bolu Bilim ve Sanat Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürleri, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ile vatandaşların katıldığı programda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinden Öğr. Üyesi Dr. Can Doğan, Manisa Celal Bayar Üniversitesinden Doç. Dr. Aşkın Çelik, Karabük Üniversitesinden Hüseyin Karataş, Zonguldak’tan Müzik Öğretmeni Erhan Kaskatı, Müzik Öğretmeni Onurkan Kılıç, Karabük’ten Müzisyen Mecit Işık ve Zonguldak’tan Enis Yücel’in oluşturduğu sanatçılar sahne aldı.

Sanatçıların orman ve ormancılık temaları içeren türküleri söylediği programda Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde Konuralp Orman İşletme Şefi olarak görev yapan İsa Kara kendi yazmış olduğu şiiri okudu. Bolu Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Müdür Yardımcısı Sinan Çilingir tarafından ormancı türküsü hikâyesi anlatıldı daha sonra salonda ki tüm seyircilerinde katılımıyla ormancı türküsü seslendirildi. Konser sonrası Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban BIYIKLI tarafından sanatçılara plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Müzik dinletisinin ardından 2021 yılında yurdumuzun çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadelede ve yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmasında görev alan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Toplu fotoğraf çekimi, İşletme Müdürlüğü tarafından verilen ikram ve katılımcıların birbirleriyle sohbet etmesinin ardından program sona erdi.

 

Editör: TE Bilisim