Bolu Valisi Erkan Kılıç, İçişleri Bakanlığınca görevlendirildiği Kahramanmaraş’ın Nurhak ve Elbistan ilçelerinde yaşam konteynerı ile oluşturulan Bolu Mahallesi ve çadır kentlerde incelemelerde bulundu, depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber: Nilay Çelik

Kahramanmaraş merkez üssü, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrasında, deprem bölgesindeki Valiler ve Kaymakamlara destek olması bakımından çeşitli il ve ilçelerden Vali ve kaymakamlar Deprem bölgesinde görevlendirildi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine görevlendirildi.

AFETZEDE VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Vali Erkan Kılıç, bölgeye giderek il olarak Bolu valiliğinin başlatmış olduğu yardım kampanyasında Kahramanmaraş Elbistan'da 133 yaşam konteyneri ile oluşturulan Bolu Mahallesinde incelemelerde yaptı. Afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

ELBİSTAN'DAKİ KONTEYNER KENTİ DE ZİYARET ETTİ

Kılıç, valiliğin başlattığı yardım kampanyasına destek veren Bolulu vatandaşların, STK'lar ve hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen konteynerlerin bulunduğu Kahramanmaraş Elbistan'daki konteyner kenti de ziyaret edip, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

KILIÇ, İNCELEMELERDE BULUNARAK BİLGİ ALDI

Afet koordinasyon çalışmaları için Kahramanmaraş Nurhak'ta görevli Vali Erkan Kılıç, Kullar Mahallesi'nde konteyner ve çadır kent, Merkez Konteyner ve Çadır Kent, Sosyal Market, Meydan Aşevi'nde incelemelerde bulunarak bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti, ihtiyaç ve taleplerini yerinde gördü.