Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kıbrıscık ve Seben ilçelerinde bizi dizi ziyaret gerçekleştirdi ve incelemelerde bulundu.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Erkan Kılıç’a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da eşlik etti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kıbrıscık ilçesinde yangın söndürme havuzuna düşmesi sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Hatice Sak’ın cenaze merasimine katıldı. Akabinde Kıbrıscık Kaymakamlığını ziyaret etti.

SEBEN ZİYARETİ

Kıbrıscık Kaymakamı Ali Erdoğan, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ve Kurum Amirleri tarafından kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Kılıç, Kıbrıscık İlçesinde yapılan, yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili Kaymakam Ali Erdoğan'dan bilgiler aldı.

Vali Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Kıbrıscık Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk İlçe Halk Kütüphanesini gezdi.

KILIÇ, SEBEN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

İlçe ziyaretlerine Seben ile devam eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, ilk olarak Kaymakam Süleyman Bakan ve İlçe Protokolü tarafından, Kaymakamlık binasında karşılandı.

Vali Kılıç, Kaymakamlık binası ile yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili Kaymakam Bakan’dan bilgiler aldı.

VALİ ERKAN KILIÇ’TAN AFAD’A ZİYARET

Bolu Valisi Erkan Kılıç’a, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) hizmet binası incelemelerde bulundu, kurumun işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Kılıç, AFAD İl Müdür V. Kürşat Bozkurt'tan Türkiye Afet Müdahale Planı, 2022 yılında planlanan tatbikatlar ve eğitim faaliyetleri, personel ile ekipman durumu vb. konularda brifing aldı.

Editör: TE Bilisim