“KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kılıç; “Sevgi, saygı, hürmet, muhabbet duygularımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışmanın hakim kılındığı bir Kurban Bayramına daha huzur ve kardeşlik iklimi içerisinde ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Bayramların, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran özel günler olduğuna dikkat çeken Vali Kılıç, Boluluların kurban bayramını kutladı.

Kurban Bayramı; millet olmanın bilinciyle birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, Mukaddes değerler uğrunda fedakârlığın, karşılık beklemeden yapılan iyiliğin, infakta bulunmanın, küçüklerin gönlündeki heyecanın, büyüklerin yüzlerindeki tebessümün en güzel ifadesini yürekten hissettiğimiz müstesna bir ikramdır.

“SEVİNÇLER VE MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ARTAR”

Böylesine anlamlı günlerde, yoksullara, kimsesizlere, biçarelere, öksüz ve yetimlere kol kanat germek, onların yüzlerini güldürmek, sevincimize ortak etmek, vefamızı, dostluklarımızı göstermek, sıla-i rahim yapmak, hayır duaları almak Kurban Bayramının manasını layıkıyla idrak etmemizi sağlayacaktır. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır.

“BAYRAMIN HUZUR VE BEREKETİNE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Bu mukaddes günleri sevinç içerisinde idrak ederken, milli birlik ve beraberliğimizi, vatanımızın bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi korumak için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile bu değerler uğrunda cansiperane en ön saflara atılan kahraman gazilerimizi unutmayarak şehitlerimizin bizlere emanetleri olan muhterem aileleri ile kahraman gazilerimizi yalnız bırakmamak hepimizin vazifesidir.

Bu vesileyle, milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Bolulu hemşehrilerimin, Âziz Milletimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığın sağlık, huzur ve bereketine vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim