SPOR

VETERANLARDA GOL YAĞMURU

Abone Ol

Veteranlar futbol turnuvasında B grubunda ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Bir karşılaşmanın yarıda kaldığı akşamda 3 karşılaşmada birbirinden güzel goller atıldı.

Güç Hafriyat Hisarspor: 3 İtfaiye&Zabıta:1

Güç Hafriyat Hisarspor ile İtfaiye&Zabıta takımları arasında oynana maçta son dakikalara kadar çekişme içerisinde geçti. Turnuvalara alışık olan Hisarspor rakibi karşısında son bölümlere doğru üstünlüğünü eline aldı. Zaman zaman karşılıklı gollerin pozisyonların olduğu maçta Güç Hafriyat Hisarspor, İtfayiye Zabıta takımını 3-1’lik skorla geçmeyi başardı.

Tuncaylar Madencilik:8 Güzelsur İnşaat:3

Güzelsur İnşaat ile Tuncaylar Madencilik arasında oynanan karşılaşmasında maçı izleyenler birbirinden güzel gollere tanıklık etti. 11 golün atıldığı karşılaşmada hırs ve mücadele dikkat çekti. Rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Tuncaylar Madencilik, Güzelsur İnşaat takımını 8-3 geçmeyi başarıp ilk galibiyetini almış oldu.

Saray 2: 12 Taşkesti:1

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Taşkesti ilk karşılaşmasını Saray 2 takımı ile karşı karşıya geldi. Ligin iddialı takımlarından olan Saray 2 rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koydu. İlk maçına çıkan Taşkesti centilmence sahada mücadele etti. Karşılaşmanın normal süresi sonunda Saray 2 takımı Taşkesti takımını 12-1’lik skorla geçerken ikinci galibiyetini almış oldu.

Son karar tertip komitesinde

Gerede Çakırlar deri ile HTS Dizayn arasında oynanan karşılaşma yarıda kaldı. Maç ile kararı tertip komitesi karar verecek.