Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, elektrik faturalarında yüksek artış yaşandığını dile getirdi. Elektrik faturalarındaki artış nedeniyle vatandaşların ekonomik olarak zorlandığını belirtti.

"YAPILAN BU HAKSIZLIK KABUL EDİLEMEZ”

Başkan Sadettin Baskın, faturaların 2 bin lira ödeneceğine dair gündeme gelen konu için, “Daha önce 1050 TL olarak gelen elektrik faturalarının 2 bin TL’ye çıkması, vatandaşın cebine yüklenen ağır bir yükten başka bir şey değildir. Bu zamlar, dar gelirli aileler başta olmak üzere, halkımızın yaşamını daha da zorlaştırmaktadır. Elektrik gibi temel bir ihtiyaç üzerinden yapılan bu haksızlık kabul edilemez” dedi.

"BU HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAYACAĞIZ"

Başkan Baskın, elektrik zamlarının toplumda yarattığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, “Yüksek faturalar nedeniyle vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılaması giderek imkansız hale gelmiştir. Yeniden Refah Partisi olarak, halkımızın refahını düşüren, adaletsiz ve insafsız bu zam politikalarının karşısında olmaya devam edeceğiz. İktidarın, enerji sektöründeki yanlış uygulamaları halkı yoksulluğa itmekte ve ekonomik uçurumu derinleştirmektedir. Bu haksızlık karşısında susmayacağız” diye konuştu.

"ÇÖZÜMÜN ADRESİ YENİDEN REFAH PARTİSİ’DİR"

Baskın, Yeniden Refah Partisi’nin vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için çözüm önerilerini sıralayarak sözlerini şöyle tamamladı:

“Elektrik faturalarındaki bu fahiş artışın önüne geçmek, israfı azaltmak ve kaynaklarımızı doğru yönetmek zorundayız. Yeniden Refah Partisi olarak, halkımızın hakkını savunmaya, adaletli bir yönetim anlayışını hayata geçirmeye kararlıyız. Çözümün adresi, vatandaşın gerçek anlamda refaha kavuşacağı Yeniden Refah Partisi’dir.”

Muhabir: Mehmet Şah Elkatmış